ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În 25 noiembrie, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș

Aproximativ 6 ore, cu pauze de networking de 30 de minute.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

Te rugăm să completezi formularul pe care îl vrei primi după plata biletului pe e-mail (te rugam sa verifici si folderul Spam). Pe baza informațiilor din formular vom crea ecusonul tău de acces, pe care îl vei primi la recepție în ziua evenimentului. Dacă ai achitat biletul, dar nu ai primit formularul, contactează-ne

Nu.

Biletele se pot achiziționa doar de pe platforma noastră online.

Accesul la check-in se va face pe baza biletului, pe care te rugăm sa îl ai asupra ta tipărit sau în format digital. Prezintă biletul la check-in și apoi la recepție, unde vei ridica ecusonul de participant, personalizat cu numele pe care ni l-ai comunicat în formular. Te rugăm să porți ecusonul pe toată durata evenimentului.

Nu există bilete cu locuri și nici nu se rezervă locuri. Cu cât vei ajunge mai devreme la check-in, cu atât vei avea mai multe șanse să iți alegi locul dorit în sală.

Singura excepție o constituie locurile oficiale, rezervate speakerilor, dar acestea vor fi marcate ca atare.

Imediat după efectuarea plății vei primi un e-mail de confirmare, împreună cu formularul de participare. Dacă în termen de 48 de ore de la efectuarea plății nu ai primit răspunsul nostru, te rugăm să ne contactezi.

Nu, dar biletul este transferabil – îl poți oferi altcuiva, cu condiția să ne anunți la adresa de e-mail contact@tedxpiatavictoriei.ro

Da. Fiecare participant va primi un ecuson de identificare la check-in, pe baza căruia vei putea intra și ieși ori de câte ori dorești.

Nu, doar în pauze. Pe durata prezentărilor te rugăm să setezi soneria telefonului pe modul silențios. Îți mulțumim noi și alte 99 de persoane.

Îți recomandăm o ținută casual. Smart casual.

Conferința se va desfășura în limba română. Este posibil totuși ca unii dintre speakeri să susțină prezentări în limba engleză.

Pentru parteneriate media puteți să ne scrieți la adresa de e-mail contact@tedxpiatavictoriei.ro