Adventures

26 Noiembrie

Interactive Games

by Centrul Sturz

Ora 10:30 Centrul Sturz

Copiii de azi, liderii de mâineInvităm copiii (vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani) să participe la o serie de jocuri interactive. Prin joacă fiecare va experimenta cum este să fii în papucii liderului și care sunt abilitățile pe care și le poate dezvolta pentru a deveni unui lider mai bun. Prin leadership copii și adolescenții își antrenează abilități cheie (comunicare, coordonare, gândire creativă, ascultare activă, perseverență) pentru a face față provocărilor cotidiene și a deveni adulți cu viziune, încrezători și cu un impact pozitiv în societate.

Aventuri de fundraiser

by Mario De Mezzo

Ora 11:00 Casa Artelor, sala Studio

Te-ai gândit vreodata cum e sa fii fundraiser? Te așteptăm la un training susținut de Mario De Mezzo, speaker TEDxPiațaVictoriei, unde vei avea ocazia să aflii cum se mobilizează resursele pentru diverse cauze.

Colorful Mandalas

by Ana Fit

Ora 14:00 Casa Artelor, Galeria de Artă

Vino și creează-ți propria mandala de la zero folosind câteva principii simple și forme de bază. Vei putea să îți exprimi propria creativitate și voce. Nu trebuie să te consideri tipul artistic, oricine poate desena mandalas. Te așteptăm duminică la Colorful Mandalas

Workshop scrimă

by ACS Floreta Timișoara

Ora 14:00 Liceul I.C. Bratianu, str. Piața Iancu Huniade, nr. 2

Arta de lovi fără a fi lovit! Campioni ai scrimei românești te invită într-un workshop de ințtiere în arta lui D`Artagnan. Un sport care nu te dezvoltă doar fizic, accentul fiind pus atât pe dezvoltarea psihicului, cât și intelectuală.

Everybody likes Kung Fu fighting!

by Lion Wing Tsun Kung Fu Club Timisoara

Ora 15:00 Pensiunea Casa Leone

Te-ai întrebat vreodată ce ai face dacă ai fi atacat pe stradă? Cu noi poți învăța lucrurile de bază cand vine vorba de apărare. Vei învăța cum să reacționezi rapid și eficient, să îți descoperi puterea și cum să ai un control mai bun asupra corpului și al mișcării.

Dance Adventures

by BLACKOUT

Ora 15:00 Piața Unirii

Dorim să împărtășim participanților câteva din cunoștiințele și aptitudinile noastre în materie de dans. Să oferim oamenilor 2 workshopuri, unul de dan hip hop și unul cu tehnici de dans freestyle. Vei avea parte de o experiență unică de Street Dance.

Vintage Karaoke

Ora 17:00 Piața Unirii

Ți-a plăcut întotdeauna muzica anilor 60-70-80? O cânți mereu la duș, în mașină sau în drum spre job? Daca da, duminică ești invitatul nostru la Karaoke, și poți să încânți publicul cu melodii ”oldies but goldies”, într-un decor hippie vintage.

LARP - socializare cu arme din spumă

by Asociația Bee Active

Ora 18:00 Sala de sport a Colegiului Tehnic E. Ungureanu

LARP = Live Action Role Play, o joacă organizată, la care participantul interpretează rolul unui personaj. Spre deosebire de jocurile RPG - unde personajul este reprezentat de un avatar electronic sau pe hârtie, în LARP personajul “împrumută” corpul jucătorului.